Προφίλ

Ίδρυση

ΑΠΟ ΤΟ 1967 ….. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΣΕΙΣΟΠΟΥΛΟΥ – ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ιδρύθηκαν το 1967 και μέχρι και σήμερα προσφέρουν πρωτοποριακή και υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε χιλιάδες μαθητές φοιτητές, εργαζόμενους και στελέχη επιχειρήσεων, οδηγώντας τους στη σωστή και αποτελεσματική εκμάθηση των ξένων γλωσσών.

Η πολυετής μας εμπειρία στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης σε συνδυασμό με την επιστημονική εξειδίκευση της νέας γενιάς παρέχουν τις εγγυήσεις για ξενόγλωσση διδασκαλία ακόμη υψηλότερων προδιαγραφών.

Σύχρονες Μέθοδοι

Πολυγλωσσικότητα

Δημόσιος Λόγος

Φιλοσοφία

Από το 1967 τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΣΕΙΣΟΠΟΥΛΟΥ – ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ πρωτοπορούν στη διδασκαλία ξένων γλωσσών εμμένοντας στην ποιότητα.

Πιστεύουμε ότι όπως η ελληνική γλώσσα έτσι και η ξένη δεν πρέπει να πιέζονται από άποψη χρόνου και κατά συνέπεια  να συμπιέζονται από άποψη ύλης

Τα παιδιά χρειάζονται το χρόνο τους για να μπορέσουν να εμπεδώσουν και να κατακτήσουν τη γλώσσα.

Ακολουθούμε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, τόσο στα χειμερινά όσο και στα θερινά  μας προγράμματα, προκειμένου να καλύπτεται η διδακτική ύλη ανά επίπεδο και σε πραγματικές διδακτικές ώρες.

Τα χρονοδιαγράμματα ορίζονται λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία των σπουδαστών αλλά και το επίπεδο δυσκολίας ή του πτυχίου.

Τα ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις είναι και οι μάρτυρες της δουλειάς μας και των πιστεύω μας και αποδεικνύουν την ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχουμε.

 

Στόχοι μας είναι οι σπουδαστές μας:

  • να αγαπήσουν την ξένη γλώσσα
  • να εξοικειωθούν με την ξένη γλώσσα και να τη χρησιμοποιούν όπως τη μητρική τους
  • να πετύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης της γλώσσας που επέλεξαν

Οι καθηγητές μας

Το προσωπικό και οι καθηγητές (Έλληνες και native speakers) των Κέντρων μας αποτελείται από πτυχιούχους Ελληνικών και Βρετανικών Πανεπιστημίων και επιλέγονται με υψηλά κριτήρια βάσει των σπουδών και της εμπειρίας τους αλλά και γιατί έχουν ταλέντο, αγάπη και πάθος για τη δουλειά τους, ικανότητες επικοινωνίας και μεταδοτικότητα.

Σε συνεργασία με πανεπιστήμια του εξωτερικού και παίρνοντας μέρος σε διεθνή συνέδρια και σεμινάρια, ενημερωνόμαστε συνεχώς για όλες τις τελευταίες μεθόδους διδασκαλίας και ό,τι καινούριο και καινοτόμο στην ξενόγλωσση εκπαίδευση

Έτσι, το εκπαιδευτικό μας προσωπκό ενημερώνεται και επιμοφώνεται διαρκώς αλλά και αξιολογείται για ακόμη καλύτερη ποιότητα.